Laugi

S?bado, 29 de mayo de 2010

noia mirant per la finestra

Una nova acuarela, feta de manera bastant rapida (uns 10 minuts).

noia, mirant, finestre, chica, mirando, ventana, girl, window, acuarela, watercolor, rmora, dali

PD: podeu comentar lliurement les vostres opinions, criticas, etc.


S?bado, 22 de mayo de 2010

Salvador Dal? anecdotes, provocacions i escandols

A Dali li agradava provocar tant en la seva forma de vestir com de comportar-se, al principi ho feia per fer front la seva timidesa en entorns socials i més tard per atraure la atenció cap a la seva persona.

salvador dali 

 Amb motiu de la gran exposició surrealista internacional celebrada en 1936, Dalí va donar una conferencia vestit de buzo, la opressió del vestit era tant forta que amb prou feines podia respirar, pero el públic no es va adonar de que s'estava ofegant fins que Dalí va començar a fer gestos de desesperació, finalment va tenir que ser alliberat de la seva disfressa amb un tornavís.

En els magatzems BonwitTeller de Nova York Dalí crear dos escaparates amb la temàtica de la nit i el dia, al poc temps desitjar anar a veu-rels i descobrir que els havien canviat, com a protesta va buidar una banyera plena d'aigua amb un maniquí dins del escaparates, la maniobra acaba provocant la trencada dels vidres del escaparates y la detenció de Dalí, el jutje va decidir que Dalí tenia que restituir el vidres pero va afegir que un artista te el dret de defensar la seva obra fins al final.

En 1949 la seva germana Ana Maria publica un llibre (Dalí, visto por su hermana) que provocar una gran polemica pel fet de contradir les histories i anecdotes que el artista habia difos, Ana Maria presentava un quadre familiar idilic i el seu germa com un noi adorable i normal, amb una joventut mes aviat mediocre, Dalí es va enfadar bastant sobre tot per que el seu pare donave fé de la verecitat de les histories publicades. Despres de una nova baralla familiar Dalí pintar el quadre "Virgen joven autosodomizada por los cuernos de su propia castidad"

 Virgen joven autosodomizada por los cuernos de su propia castidad, dalíS?bado, 01 de mayo de 2010

Nu acuarela

Una nova acuarela, aquest cop es tracta de un nu femeni, com a model em vaig fer servir una foto de principis del segle passat (1910 - 1920).
Per fer aquesta acuarela vaig utilitzar un mescla de gris payme a siena tostada en diferents quantitats i paper Canson Montval de 200gr (una mica prim per la acuarela, has de anar amb compte perque sino sarruga)

nu, desnudo, nude, acuarela, watercolor, aquarelle, rmora, artistic